برای سفر خود نیاز به راهنمایی دارید

با کارشناسان ما مشورت کنید

اطلاعات مفید اخذ ویزا دبی

اطلاعات مفید اخذ ویزا دبی

مدارک لازم برای اخذ وبزا دبی (امارات):

1- اسکن رنگی از پاسپورت

2- اسکن رنگی ۱ قطعه عکس

شرایط اخذ ویزا :

- ویزا توریستی امارات ۲ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روز می توانید در کشور امارات اقامت کنید.

- ویزا به ۲ صورت عادی و نیمه فوری و فوری (سرویس) اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی دبی ۷ روز کاری و ویزا نیمه فوری دبی ۳ روز کاری و ویزای سرویس ۱ روز کاری زمان لازم دارد.

- در صورتی که ویزا دبی را بدون رزرو هتل دریافت کنید، یک فقره چک ضمانت بازگشت به مبلغ ۱۰ میلیون تومان دریافت می شود.

- در حال حاضر امکان اخذ ویزا ۱ ماهه از کشور امارات نیز وجود دارد که با این ویزا شما می توانید به جای ۱۴ روز به مدت ۱ ماه در امارات اقامت کنید.